Ποιος θα μας προστατεύσει από τους τσαρλατάνους;

Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2021 15:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Αρκετοί στο περιβάλλον μου δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Έχουν τις απόψεις τους και ενώ διαφωνώ με αυτές δεν μπορώ να τους μεταπείσω. Σέβομαι αυτή την στάση τους αν και δεν την καταλαβαίνω. Την σέβομαι διότι αποδέχονται την πανδημία, παίρνουν διαρκώς μέτρα προφύλαξης, φοβούνται όμως το εμβόλιο. Δεν την καταλαβαίνω διότι μιλούν οι αριθμοί και η επιστήμη και όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Με εντυπωσιάζει ότι δεν αλλάζουν γνώμη ούτε με τις δεκάδες των νεκρών, ούτε με τους περιορισμούς τους. Και πάλι όμως υποχρεώνομαι να αποδεχθώ ότι σκέπτονται. Στο κάτω κάτω της γραφής, αφού προστατεύονται με μάσκες και ότι άλλο μοιάζει να αποφασίζουν μόνο για τους εαυτούς τους.

Εκεί που δεν βρισκω καμία απολύτως δικαιολογία είναι για όσους δεν περιορίζονται στον εαυτό τους, αλλά οργανώνουν μαζικές αντιδράσεις που περιλαμβάνουν τα πάντα: Ύβρεις, επιθέσεις, ασύστολα ψεύδη, δημιουργούν ένα κλίμα σκοταδισμού που έχει προ πολλού ξεφύγει εντελώς.

Το τελευταίο που μπορώ να σας περιγράψω είναι Η ΑΡΝΗΣΗ να συμμετάσχουν στην πληθυσμιακή απογραφή της χώρας. Οργανώνονται λέγοντας ότι αν απογραφούν δίνουν προσωπικά δεδομένα ενώ "θα μας στείλουν ψυχολόγους και γιατρούς να μας πείσουν να εμβολιαστούμε".

Είναι φανερό ότι μιλάμε για άτομα σε παράκρουση. Δεν είναι μόνο ότι υστερούν νοηματικά αυτή η ανεπάρκεια τους συνδυάζεται με ένα μίσος που τους οπλίζει να υπερασπίζονται αόρατους εχθρούς και διώκτες. Μπορεί και όταν περπατούν να κοιτάνε πίσω τους, για να προλάβουν να σωθούν αν...

Είναι φανερό όμως ότι έχει φτάσει η ώρα της Δικαιοσύνης. Κάθε ασυνάρτητος που οργανώνει καμπάνιες ψεύδους που στο τέλος καταλήγουν και σε νεκρούς (που τους ακολούθησαν γιατί τους πίστεψαν), πρέπει να αντιμετωπιστεί ποινικά. Τέρμα με την αισχρότητα των τσαρλατάνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti