Ο Παναιτωλικός, ο Πανσερραϊκός και ο κ. Δούκας

Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2023 20:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Παναιτωλικός, ο Πανσερραϊκός και ο κ. Δούκας

Δείτε το παράδειγμα και θα καταλάβετε τι θέλω να πω. Όταν ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ΟΛΟΙ γνωρίζαμε ότι ο Παναιτωλικός και ο Πανσερραϊκός -ιστορικές ομάδες- δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. Πώς το γνωρίζαμε ενώ δεν είχε γίνει ούτε ένα παιχνίδι; Το γνωρίζαμε γιατί η δυνατότητες τους είναι μπροστά στα μάτια μας. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Με την ίδια ακριβώς λογική, γνωρίζουμε ότι ο κ. Δούκας θα είναι ένας ΚΑΚΟΣ Δήμαρχος Αθηναίων. Τόσο κακός που θα φρενάρει έτοιμα έργα και θα καθηλώσει την Αθήνα στην ανοησία. Πώς το γνωρίζουμε και αυτό; Το βλέπουμε, γιατί γίνεται μπροστά στα μάτια μας. Για τρία πράγματα μίλησε και είναι και στα τρία επικίνδυνος και εντελώς λάθος.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ήταν να δοθεί ο δρόμος της Βασιλίσσης Όλγας στην κυκλοφορία για να ανακουφιστεί το κυκλοφοριακό. Το φόρτωσε άδικα και στον Μπακογιάννη ενώ όπως του απαντούν, από το 2000 υπάρχουν αποφάσεις του ΚΑΣ, του Υπουργείου Πολιτισμού και άλλων φορέων που στηρίζονται σε σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα που πρέπει να εμφανιστούν. Ο Μπακογιάννης απλώς υλοποίησε ειλημμένες αποφάσεις.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ έχει να κάνει με την ύψιστης σπουδαιότητας ανάπλαση στον Βοτανικό, έργο που γίνεται κάθε 100 χρόνια σε μια πόλη. Αυτός άρχισε να μιλά για προστασία του περιβάλλοντος και άλλες αιωρούμενες μπούρδες. Αν βάλει τέτοια θέματα στην πορεία του έργου -ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ- θα το σταματήσει. Κανείς δεν χρηματοδοτεί κάτι που δεν προχωρά.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ αφορά τα... δέντρα στην πλατεία Εξαρχείων. Ενώ το θέμα έχει λυθεί, θα είναι περισσότερα, θα γίνουν δενδροφυτεύσεις και αλλού κ.ο.κ, ο κ. Δούκας αναπαράγει ένα ψεύδος, ζητώντας “εγγυήσεις” για το που θα πάει κάθε δέντρο και άλλα ανόητα στερούμενα σοβαρότητας. Αποτέλεσμα οι διαδηλώσεις, τα επεισόδια και κινητοποιήσεις μιας μειοψηφίας που έχει μετατρέψει τα Εξάρχεια στην πιο βρώμικη γειτονιά της Αθήνας.

Παναιτωλικός και Σέρρες δεν θα πάρουν πρωτάθλημα. και ο Δούκας θα είναι ένας κάκιστος δήμαρχος σε μια πόλη που επί Μπακογιάννη είχε συνέλθει και μπορούσε να ονειρευτεί. Ό,τι βλέπουμε σας γράφω.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti