Η βία και η ανοησία δεν σε βοηθούν ποτέ...

Σάββατο, 06 Ιούλιος 2024 09:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η βία και η ανοησία δεν σε βοηθούν ποτέ...

Ο κ. Αυγενάκης δικαίως αποβλήθηκε από το κόμμα της ΝΔ και όπως φαίνεται, δικαίως, δεν θα τον ξαναδεχτούν πίσω. Δύο οι βασικοί λόγοι. Ο πρώτος είναι, φυσικά, η λεκτική και όχι μόνο βία απέναντι σε εργαζόμενο. Πώς να δικαιολογήσεις μια τέτοια συμπεριφορά; Δεν γίνεται.

Ο δεύτερος λόγος έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Είναι η ανοησία. Πρέπει να είναι κανείς εντελώς ανόητος για να δημιουργεί ένα τέτοιο επεισόδιο - όταν μάλιστα ο ίδιος είναι δημόσιο πρόσωπο - σε έναν χώρο γεμάτο... κάμερες! Δεν ήξερε ο Αυγενάκης πως ό,τι έκανε τον κατέγραφαν δεκάδες κάμερες του αεροδρομίου από... διάφορες γωνίες;

Αλλά η ανοησία Αυγενάκη δεν τελειώνει εδώ, έχει και συνέχεια. Ο δύσμοιρος υπάλληλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να τον επιβιβάσει στο αεροπλάνο, δεν ήταν πια στο χέρι του. Πλέον, όταν ένας επιβάτης καθυστερεί, το λογισμικό τον βγάζει εκτός και δεν υπάρχει στην λίστα όσων θα ταξιδέψουν.

Πριν 3 χρόνια καθυστέρησα σε ταξίδι προς το Λονδίνο και ενώ το αεροπλάνο ήταν εκεί και οι επιβάτες και η παρέα μου δεν είχαν ακόμη επιβιβαστεί και τους έβλεπα από 50 μέτρα μακριά, εγώ δεν μπόρεσα να ταξιδέψω. Έφυγα 7 ώρες μετά. Οι δυο υπάλληλοι πραγματικά στενοχωρημένοι μου εξηγούσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε. Αν τσακωνόμουν μαζί τους λέτε να επιβιβαζόμουν; ΟΧΙ, έλεγε το... κομπιούτερ.

Συνεπώς, ο κ. Αυγενάκης δικαίως επιστρέφει σπίτι του, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και βλακείας. Γιατί η βία και η ανοησία δεν σε βοηθούν ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti