Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/3) στα γραφεία της ΕΠΟ, έγινε γνωστό το πρόγραμμα της 2ης φάσης του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και εκείνες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία της σεζόν, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ.
Στα μπαράζ παραμονής συμμετέχει και ο Πανγυθεατικός. Οι ομάδες θα δώσουν πέντε μονούς αγώνες, με τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας να μεταφέρεται. Από την τελική κατάταξη των πλέι άουτ, οι τρεις πρώτες ομάδες θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική, ενώ οι τρεις τελευταίες θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ο Πανγυθεατικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς τερμάτισε ουραγός στον 4ο Όμιλο και η διαδικασία των πλέι άουτ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η διαφορά από τη ζώνη παραμονής δεν μπορεί να καλυφθεί σε 5 αγώνες. Για τους «μπλε» του Γυθείου, στόχος είναι να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν και να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη ημέρα. Το ζητούμενο για τη λακωνική ομάδα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, να δώσει χρόνο συμμετοχής και πολύτιμες εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν επένδυση της φετινής χρονιάς αφήνοντας θετικά δείγματα για το μέλλον.
4ος Όμιλος
Βαθμολογία πλέι άουτ
1. Λουτράκι 28
2. Πανθουριακός 28
3. Παναχαϊκή 27
4. Θύελλα Πατρών 21
5. Ερμής Μελιγούς 10
6. Πανγυθεατικός 2
Πρόγραμμα Πλέι Άουτ
1η αγωνιστική
Κυριακή 22/3
Πανθουριακός – ΑΟ Λουτράκι
Ερμής Μελιγούς – Θύελλα Πατρών
Παναχαϊκή – Πανγυθεατικός
2η αγωνιστική
Σάββατο 28/3
ΑΟ Λουτράκι – Ερμής Μελιγούς
Πανγυθεατικός – Πανθουριακός
Θύελλα Πατρών – Παναχαϊκή
3η αγωνιστική
Τετάρτη 1/4
ΑΟ Λουτράκι – Πανγυθεατικός
Θύελλα Πατρών – Πανθουριακός
Ερμής Μελιγούς – Παναχαϊκή
4η αγωνιστική
Κυριακή 5/4
Πανγυθεατικός – Θύελλα Πατρών
Πανθουριακός – Ερμής Μελιγούς
Παναχαϊκή – ΑΟ Λουτράκι
5η αγωνιστική
Τετάρτη 8/4
ΑΟ Λουτράκι – Θύελλα Πατρών
Ερμής Μελιγούς – Πανγυθεατικός
Παναχαϊκή – Πανθουριακός




