Πως θα μειώσεις την εμφάνιση των μαύρων κύκλων με 5 μόνο tips

Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 18:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πως θα μειώσεις την εμφάνιση των μαύρων κύκλων με 5 μόνο tips

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα beauty θέμα που όλες μας ενώνει. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις μαύρων κύκλων, το DNA φιγουράρει πρώτο στη λίστα- εδώ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα- αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως η εμφάνισή τους μπορεί να γίνει καλύτερη/ χειρότερη ανάλογα με τις καθημερινές συνήθειες και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί κανείς.

Για παράδειγμα, η εμφάνιση των μαύρων κύκλων μπορεί να επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της εποχής των αλλεργιών. Ανεξάρτητα από τις αιτίες εμφάνισής τους, λοιπόν, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά tips που αξίζει να γνωρίζεις για να τους μειώσεις.

- Όλα είναι θέμα ρουτίνας. Μία κρέμα ματιών από μόνη της δεν φτάνει. Η δημιουργία και η υιοθέτηση μίας ολοκληρωμένης ρουτίνας ομορφιάς συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της περιοχής κάτω από τα μάτια.

- Πες «ναι» στα προϊόντα λάμψης. Ένα προϊόν για λάμψη μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων καθώς βελτιώνει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας γενικά, και κάτω από τα μάτια, ειδικά.

- Αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό. Η καθημερινή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος με SPF 30 ή μεγαλύτερο εκτός από απαραίτητη, μεταξύ άλλων, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση αυτής της περιοχής. Εξάλλου, η φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία είναι μία αιτία εμφάνισης των μαύρων κύκλων που αρκετοί αγνοούν.

- Όλες οι κρέμες ματιών δεν είναι το ίδιο. Το θέμα είναι να αναζητήσει κανείς μία κρέμα ματιών με πιο εξειδικευμένα συστατικά, που στοχεύουν την αιτία εμφάνισής τους.

- Βάλε στη ρουτίνα σου το αζελαϊκό οξύ. Το αζελαϊκό οξύ είναι ένα από τα συστατικά που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti