Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ορειβάτης στον Ταΰγετο

Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ορειβάτης στον Ταΰγετο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (17:30): Εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία ο αγνοούμενος Ουκρανός ορειβάτης στον Ταΰγετο. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί στο γόνατο.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:00): Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα, σε δύσβατη περιοχή στη θέση «Βάρδα Βρύσης» του Ταϋγέτου, επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό αλλοδαπού ορειβάτη, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την Πυροσβεστική, καλώντας σε βοήθεια.

Επιχειρεί κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, καθώς και 6μελής ομάδα εθελοντών της ΕΟΔ Λακωνίας υπό ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συμμετέχουν 16 πυροσβέστες από τις ΠΥ Σπάρτης και Καλαμάτας.

Δείτε το σημείο

agnooumenos oreivatis

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος