Κρούσμα κορωνοϊού στο ΚΕΕΜ Σπάρτης

Στρατιώτης διαγνώστηκε θετικός - Σε καραντίνα τίθενται οι επαφές του

Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 13:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρούσμα κορωνοϊού στο ΚΕΕΜ Σπάρτης

Κρούσμα κορωνοϊού κατεγράφη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) Σπάρτης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου». Πρόκειται για έναν κληρωτό οπλίτη θητείας, ο οποίος μετά από έλεγχο διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κατά τις πληροφορίες, ο εν λόγω στρατιώτης προέρχεται από άλλη περιοχή της Ελλάδας και είχε πάρει φύλλο πορείας για το ΚΕΕΜ για εκπαίδευση σε ειδικότητα.

Μάλιστα, εκτός από τον ασθενή, σε προληπτικό περιορισμό τέθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του εντός της στρατιωτικής μονάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη Δευτέρα 2/11, στο ΚΕΕΜ αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια ελέγχων, ώστε να διερευνηθεί -πιθανή- περαιτέρω διασπορά του ιού στη συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti