Δωρεάν τεστ το Σάββατο στο κοινωνικό φαρμακείο Σπάρτης

Μόνο για εμβολιασμένους η έκδοση βεβαίωσης

Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 16:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν τεστ το Σάββατο στο κοινωνικό φαρμακείο Σπάρτης

O Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι το Σάββατο (18/9),  από τις 9:00 πμ ως τις 2:00 μμ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests για τον έλεγχο ανίχνευσης του κορωνοϊού στον χώρο του κοινωνικού φαρμακείου Δ. Σπάρτης (οδός Ευαγγελιστρίας 93-πλησίον ΚΕΠ).

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη από τη Δευτέρα 13/9, τα δωρεάν τεστ διενεργούνται μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες με τη δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης από το Gov.gr, ενώ οι μη εμβολιασμένοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλλονται σε έλεγχο, όμως μόνο για προσωπική τους χρήση, χωρίς της δυνατότητα χορήγησης σχετικής βεβαίωσης.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti