Προσλήψεις χειριστών μηχανημάτων στον Δήμο Μονεμβασίας

Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 16:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις χειριστών μηχανημάτων στον Δήμο Μονεμβασίας

Στην πρόσληψη δυο χειριστών μηχανημάτων έργων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, θα προχωρήσει ο Δήμος Μονεμβασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας (www.monemvasia.gov.gr) και να την υποβάλλουν είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  λεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Δήμος Μονεμβασίας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας Μολάοι Λακωνίας, Τ.Κ.: 23052,  υπόψιν κας Κολλιάκου Παναγιώτας (τηλ. επικ.: 2732360524)».

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου κι εκπνέει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti