Για το ιδιοκτησιακό πρόβλημα του Λάγιου Λακωνίας συναντήθηκε ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ κ. Νεοκλής Κρητικός με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.
Ο βουλευτής, ζήτησε την αρωγή του κ. Πικραμμένου, ο οποίος είναι πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρώην Πρωθυπουργός, με σημαντική εμπειρία πάνω σε τέτοια ζητήματα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του Ομότιμου Καθηγητή του ΕΚΠΑ Φίλιππου Δώρη, ενός εκ των κορυφαίων και έγκριτων νομικών πάνω σε ζητήματα διαφορών μεταξύ ιδιωτών και δημοσίου.
Ο κ. Πικραμμένος θα μελετήσει τη γνωμοδότηση και θα επανέλθει για ενημέρωση σχετικά με τη δυνατότητα της επίλυσης του προβλήματος.
Επιπλέον, ο κ. Κρητικός ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο, για τις εξελίξεις στην περιοχή Αφανιά – Κρεβατά, την παύση δηλαδή αποστολής αγωγών και την έναρξη μιας προπαρασκευαστικής περιόδου για την προώθηση οριζόντιας νομοθετικής ρύθμισης και του ζήτησε τη συμβολή του.




