Η εξέλιξη του πολύκροτου έργου του Open Mall Σπάρτης (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου), μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις με την τσιμεντόστρωση τμήματος της οδού Αγίου Νίκωνος, θα απασχολήσει τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ). Η σύγκληση του οργάνου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 7:30΄ μμ στα γραφεία του περιφερειακού τμήματος (Αγησιλάου 67-69, Σπάρτη).
Ακόμα στη συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση σε τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας της Νομαρχιακής Επιτροπής κι επικύρωση θέσεων.
Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται λόγο πανδημίας. Σημειώνεται πως είναι ανοιχτή σε μηχανικούς που θέλουν να διατυπώσουν θέση πάνω στα θέματα που θα τεθούν.
φωτο: Δ. Μπαγιώκος
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών




