Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπάρδης και το NutriLab σε συνεργασία με φαρμακοβιομηχανίες

Σάββατο, 03 Ιούνιος 2023 01:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπάρδης και το NutriLab σε συνεργασία με φαρμακοβιομηχανίες

Συνεργασία με κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της χώρας είχε ο Σπαρτιάτης διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Μπάρδης, ως επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου NutriLab Αθήνας και Σπάρτης.

Οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed εμπιστεύτηκαν την επιστημονική ομάδα του Nutrilab για παροχή υπηρεσιών διατροφής και άσκησης στους εργαζομένους τους, σε μια δράση με στόχο μία καθημερινότητα με περισσότερη υγεία, φροντίδα και ευεξία, υπό το σύνθημα «Αγαπάμε τους εαυτούς μας».

Επαγγελματίες στον χώρο της διατροφής, απόφοιτοι του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησαν μία σειρά από ανθρωπομετρικές μετρήσεις, όπως αξιολόγηση βιολογικής ηλικίας, σπλαχνικού λίπους, επίπεδα μυϊκής μάζας, κατάσταση ενυδάτωσης του οργανισμού κ.ά., ενώ παράλληλα παρείχαν στους συμμετέχοντες εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές.

«Οι φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) απέδειξαν έμπρακτα, με αυτή την κίνηση, τον σεβασμό και την αγάπη που χρειάζεται να δίνουμε στους δικούς μας ανθρώπους με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, της ποιότητας ζωής και της υιοθέτησης κατάλληλων υγιεινοδιαιτητικών προτύπων.», δήλωσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπάρδης.

www.nutriLab.gr
NutriLab Κηφισιάς: Κηφισού 20 Α, Νέα Κηφισιά
Για ραντεβού: 210-3003535
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti