Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 12:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

«Amore Mio»
του Χρήστου Δήμα
με τους Τάκη Σπυριδάκη, Φάνη Μουρατίδη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργο Χρανιώτη, Αλέξανδρο Γιάννου, Ιωάννα Πηλιχού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Πάνο Μουζουράκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων -ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές, πολλές φορές, εξελίξεις… Όλα μπορούν να συμβούν στην «κόντρα» των σεξουαλικών αιωνίων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό πάζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία και να αναγκάσει τους «γείτονες» σε γέλια μέχρι δακρύων. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!
Είδος ταινίας: κωμωδία
Διάρκεια: 110 λεπτά

Μέχρι Τετάρτη 25/03 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρες προβολών: 19.30 & 21.45


ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣταχτοπούτα
(μεταγλωττισμένο)
του Κένεθ Μπράνα
τις φωνές τους δανείζουν: Γιάννης Στεφόπουλος, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Δημόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Μαρία Πλακίδη, Ινώ Στεφανή, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άλκης Ζερβός, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δημήτρης Πακσογλου, Χριστέλα Γκιζέλη , Ινώ Μενενάκου
Η νεαρή Ella έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, αλλά θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια καλωσορίζει τη μητριά της και τις κόρες της Anastasia και Drisella στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας. Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, τη Σταχτοπούτα.
Η Ella έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, αποφασίζει όμως να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της να είναι θαρραλέα και ευγενική. Δεν παρασύρεται από την απόγνωση, ούτε απεχθάνεται αυτούς που την κακομεταχειρίζονται. Παράλληλα, έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό ξένο στο δάσος.
γνοώντας ότι πρόκειται για έναν πρίγκιπα, πιστεύει ότι είναι απλώς ένας παρατρεχάμενος του παλατιού που διαθέτει, όπως και η ίδια, μία ευγενική ψυχή.
Η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό και έτσι η Ella ελπίζει να συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Kit. Όμως, η μητριά της απαγορεύει να πάει στον χορό. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα, η οποία με μία κολοκύθα και μερικά ποντίκια, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα.
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 113 λεπτά

Μέχρι Τετάρτη 11/03 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα προβολής: 17.00

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα