Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 14:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος
(Mission Impossible: Rogue Nation)
του Κρίστοφερ Μακ Κουάρι
με τους Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Ρεμπέκα Φεργκιουσον , Σάιμον Πεγκ, Άλεκ Μπαλντουιν
Μοναδικές σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, αδρεναλινικά ανθρωποκυνηγητά αέρος (Α400 αεροσκάφος), νερού (υποβρύχιες εγκαταστάσεις) κι εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι!
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 131 λεπτά

Από Πέμπτη 3/9 προβάλλεται στο Cinema Center (Κλεομβότου 16). Ώρα προβολής: 22.00


ΠαιδικόΤα μυαλά που κουβαλάς
(μεταγλωττισμένη)
του Πιτ Ντόκτερ
τις φωνές τους δανείζουν: Τηλέμαχος Κρεβαικας, Κώστας Δαρλασης, Δημήτρης Μενουνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Μαρία Πλακίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άντρια Ράπτη, Μαρίνα Σαμάρκου, Ναταλία Παρτσινεβελου, Αλέξανδρος Λουζιώτης
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της -τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.
Είδος ταινίας: κινούμενο σχέδιο
Διάρκεια: 101 λεπτά

Από Πέμπτη 3/9 προβάλλεται σε πανελλήνια πρεμιέρα στο Cinema Center (Κλεομβότου 16). Ώρα προβολής: 19.30

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος