JoshCast: Ο Josh μιλά με τον εμπνευστή του Onar Stories, Σάββα Ρουμελιώτη

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 14:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
JoshCast: Ο Josh μιλά με τον εμπνευστή του Onar Stories, Σάββα Ρουμελιώτη

Με σλόγκαν του «Γιατί οι λέξεις μοιάζουν με όνειρα!», ένας 27χρονος φιλόλογος από τη Σπάρτη δημιούργησε το Onar Stories, έχοντας γνώμονα την αγάπη του για τις λέξεις, και εμπνέει καθημερινά τους ανθρώπους με τα quotes του. Μιλήσαμε για το πώς ξεκίνησε αλλά και το πού θέλει να φτάσει, σ’ αυτό το ταξίδι των λέξεων!

---

 


Στο πρώτο #JoshCast της νέας χρονιάς, ο Josh Διακουμάκος συζητά με τον Σπαρτιάτη Σάββα Ρουμελιώτη που κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα με τα εμπνευσμένα στιχάκια του.

Αλλά αν κοιτάξουμε πίσω από τα likes και τις κοινοποιήσεις του Onar Stories, θα βρούμε ένα καταφύγιο μιας ψυχής που εκφράζεται, ενός κειμενογράφου που ονειρεύεται, στίχους, βιβλία, με πηγή έμπνευσης τη μητέρα των συναισθημάτων, την Αγάπη.

Κύριες, κύριοι, Σάββας Ρουμελιώτης…

Άκουσε το podcast, απλά κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο...

JoshCast | Επεισόδιο #5

Τι είναι το podcast;
Το podcast στην Ελλάδα είναι κάτι άγνωστο που κάνει τα πρώτα του βήματα! Ίσως, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε το Netflix του ραδιοφώνου. Είναι ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ, μια ηχητική εκπομπή, η οποία ανεβαίνει σε κάποιες παγκόσμιες πλατφόρμες (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κ.ά) και την αναζητάς εσύ, όποτε γουστάρεις! Μπορείς, επίσης, να κατεβάσεις τα αρχεία στη συσκευή σου εντελώς δωρεάν και να ακούσεις τις εκπομπές οποιαδήποτε στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti