«Happy feet 2» & «Το Τανγκό των Χριστουγέννων»

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 15/12 θα προβάλλονται οι ταινίες:• «Happy feet 2» (μεταγλωττισμένη) με ώρα προβολής 17:00•...
Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Happy feet 2» & «Το Τανγκό των Χριστουγέννων»
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 15/12 θα προβάλλονται οι ταινίες:
• «Happy feet 2» (μεταγλωττισμένη) με ώρα προβολής 17:00
• «Το Τανγκό των Χριστουγέννων» με ώρες προβολής 19:30 & 22:00.

Happy Feet 2
Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν - έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα - από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες - για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το Τανγκό των Χριστουγέννων    
H κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη, με αγαπημένους πρωταγωνιστές.
Μια απρόσμενη συνάντηση του 65χρονου Λάζαρου Λαζάρου μʼ έναν νεαρό ανήμερα της γιορτής των Χριστουγέννων, θα ξυπνήσει στο μυαλό του αναμνήσεις κρυμμένες για χρόνια. Ένα στρατόπεδο στον Έβρο το 1970, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή και ένα αισθησιακό ταγκό είναι το σκηνικό που στήνεται γύρω από τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων. Ένας εσωστρεφής φαντάρος, ένας σκληροτράχηλος λοχαγός, ο διοικητής και η γοητευτική γυναίκα του είναι οι ήρωες μιας κωμικοτραγικής ιστορίας γεμάτης κρυφές επιθυμίες και ανεκπλήρωτα πάθη.
Κατηγορία: Κοινωνικό Δράμα
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti