«Rise of the Planet of the apes»

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 11/8 θα προβάλλεται η ταινία «Rise of the Planet of the apes» (Ο...
Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Rise of the Planet of the apes»

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 11/8 θα προβάλλεται η ταινία «Rise of the Planet of the apes» (Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η εξέγερση) με ώρες προβολών 20:00 & 22:00.

Rise of the Planet of the apes

"Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση" είναι η πρώτη live-action ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου, που πρωταγωνιστεί (και μέσω του οποίου εκτυλίσσεται η δράση) ένα ευαίσθητο ζώο- ένας χαρακτήρας με ανθρώπινες ιδιότητες, που μπορεί να οργανώσει και εν τέλει να ηγηθεί μιας επανάστασης, και με τον οποίο οι θεατές θα βιώσουν ένα πραγματικά συναισθηματικό δέσιμο. Η ταινία αυτή ήταν αδύνατο να γυριστεί, μέχρι που ανακαλύφθηκαν τα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στο "Avatar" και εξελίχθηκαν με τον χρόνο περισσότερο.
Η δουλειά συμπληρώθηκε από το μοναδικό ταλέντο του Άντι Σέρκις, του πλέον ειδικού στην ερμηνεία χαρακτήρων με τη χρήση τεχνολογίας motion capture, ο οποίος δίνει στον πίθηκο Σίζαρ χροιά, ψυχή, σοφία και καρδιά!
Άλλο ένα ιστορικό επίτευγμα για την ταινία ήταν η κινηματογράφηση των οπτικών εφέ και των motion capture σκηνών σε λειτουργικές τοποθεσίες έξω από το ελεγχόμενο περιβάλλον ενός κλειστού στούντιο. Κάτι τέτοιο επέτρεψε στη συγκεκριμένη δουλειά να ενσωματωθεί πλήρως στις live action ερμηνείες- μειώνοντας έτσι το χάσμα ανάμεσα στα οπτικά εφέ και στη ζωντανή δράση.

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 105

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti