Βραβεύτηκαν οι νικητές μαθητικών διαγωνισμών του Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 16:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βραβεύτηκαν οι νικητές μαθητικών διαγωνισμών του Δ. Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25/9 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, η απονομή των βραβείων για τους μαθητικούς διαγωνισμούς που είχε διοργανώσει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος(ΝΠΠΠ) του Δήμου Σπάρτης, τον χειμώνα της περιόδου 2019-2020. 

Οι νικητές των διαγωνισμών από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, παρέλαβαν χρηματικά ποσά, τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές και ποδήλατα προσφορά χορηγών προς τον Δήμο Σπάρτης. 

«Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας και πραγματικά η επιλογή των νικητών ήταν αρκετά δύσκολη υπόθεση», σημείωσε η πρόεδρος του ΝΠΠΠ κ. Ελένη Δαράκη.

Ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στους μαθητές κατά τη διάρκεια της απονομής, σημείωσε: «Τα βραβεία που κερδίσατε σήμερα με το σπαθί σας, ίσως και να είναι και τα πρώτα που κερδίζετε στη ζωή σας! Μπράβο σε σας και στους γονείς σας και τους δασκάλους σας! Γέμισε η πλατεία σήμερα για να σας καμαρώσει!

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές όλων των εποχών, ο Κωνσταντίνος Καβάφης, έγραψε ένα ποίημα, τη Σατραπεία, το 1910 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου λέει ότι περισσότερο από τα πλούτη, άλλα θέλει και αποζητάει η ψυχή σου: «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών, τα δύσκολα και τ' ανεκτίμητα Εύγε· την Αγορά, το Θέατρο, και τους Στεφάνους.»
Σήμερα αυτά κερδίσατε: τον έπαινο του Δήμου, τα δύσκολα και τ' ανεκτίμητα Εύγε· Συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας.

Εύγε και στην Ελένη Δαράκη και στο τιμ του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος για την όλη εκτέλεση του διαγωνισμού και τη διοργάνωση αυτής της υπέροχης βραδιάς.»

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti