Σαββατοκύριακο ξενοιασιάς για παιδιά στη Μονεμβασιά

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Europe in my Region»

Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2021 10:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σαββατοκύριακο ξενοιασιάς για παιδιά στη Μονεμβασιά

Ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις αφιερωμένες σε παιδιά διοργάνωσαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου στη Μονεμβασία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την ΕΥΔΕΠ, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας «Europe in my Region / Η Ευρώπη στην περιοχή μου», με θέμα «Μονεμβασία, ένα πέτρινο καράβι που ταξιδεύει στο χρόνο».

Δεκάδες παιδιά συμμετείχαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε διαδραστικά προγράμματα στην πλατεία του Ελκομένου Χριστού και διασκέδασαν με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, κατά το οποίο κλήθηκαν να επιλύσουν γρίφους που σχετίζονταν -μεταξύ άλλων- με την ιστορία της Μονεμβασιάς και με τον μύθο της αρπαγής της Ευρώπης.

Την Κυριακή το πρωί, στον ίδιο χώρο, τα παιδιά απόλαυσαν την αφήγηση παραμυθιών και είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν, αλλά και να «εμψυχώσουν» τη δική τους κούκλα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όσα παιδιά συμμετείχαν, όπως μπλουζάκια και υφασμάτινες τσάντες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti