Ζητούμενο η ήττα του Τραμπισμού

Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 19:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο Τραμπισμός είναι μια πραγματικότητα. Περιγράφει την συσπείρωση αμόρφωτων, απαίδευτων, συνομωσιολόγων, ρατσιστών και άλλων λουλουδιών, που στηρίζουν έναν ηγέτη από αυτούς, δηλαδή έναν όμοιο τους. Ο Τραμπισμός  έχει ως κινητήρια δύναμη το ψεύδος, την μπαρούφα, την ύβρη, ακόμα και την βία σε κάθε της μορφή (λεκτική ή σωματική).  

Όλα αυτά υποτίθεται ότι είναι κόντρα στην άρχουσα τάξη που τους έχει στο περιθώριο. Οι τραμπιστές νομίζουν ότι έτσι πολεμούν το σύστημα που τους αδικεί. Η κοινωνία των απαίδευτων υπάρχει, είναι μεγάλη και μια περιήγηση στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να σε σοκάρει. 

Στις ΗΠΑ, ο ανεκδιήγητος αποτυχημένος και θλιβερός Τραμπ κρατά ακόμη το 40% των ψηφοφόρων (κυρίως λευκών χαμηλής μόρφωσης).
Απομένει μια μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές των ΗΠΑ και για ξεφορτωθεί η Δημοκρατία τον Τραμπ έχουν ενεργοποιηθεί ΟΛΕΣ οι υγιείς δυνάμεις της χώρας. Στον σοβαρό Τύπο, για πρώτη φορά εφημερίδες παίρνουν θέση και ζητούν να φύγει ο Τραμπ. Η επιστημονική κοινότητα, με δημόσιες παρεμβάσεις το ίδιο (τελευταίο περιστατικό οι υπογραφές 800 σπουδαίων οικονομολόγων - οι 7 νομπελίστες).

Η πνευματική ελίτ έχει σταθεί  στο πλευρό του Μπάιντεν σχεδόν σύσσωμη. Αλλά και οι πολίτες φαίνεται να έχουν αποφασίσει να πάρουν θέση: Πάνω από 60 εκατομμύρια πολίτες έχουν σπεύσει ηδη να ψηφίσουν και αυτό εκτιμάται ότι λειτουργεί υπέρ του Μπάιντεν.
Οι αριθμοί τώρα: Ο Μπάιντεν είναι μπροστά σε εθνικό επίπεδο με 9,2%. Αναποφάσιστοι ψηφοφόροι φαίνεται πως δεν υπάρχουν για να ανατραπεί αυτό το προβάδισμα. 

Αν τελικά ο Μπαίντεν κερδίσει τότε α) Ο ίδιος θα έχει την δύσκολη δουλειά να αποτοξινώσει την κοινωνία από τον διχασμό και τον τραμπισμό β) Ο Τραμπ θα βρεθεί κατηγορούμενος με δίκες, ενώ ουκ ολίγα βιβλία συνεργατών του θα εκδοθούν, για να περιγράψουν την ακυβερνησία επί των ημερών του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia