Η επίθεση με το βιτριόλι (ο επίλογος)

Παρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 15:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μέσα στο χάος των ρεπορτάζ για την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ποτέ δεν μάθαμε αν οι βλάβες που έχει υποστεί θα αποκατασταθούν. Είδα ένα ρεπορτάζ που αφορούσε μια Βρετανίδα. Η γυναίκα αυτή είχε δεχθεί βιτριόλι αλλά μετά από κάποια χρόνια κατάφερε να επιστρέψει υγιής και όμορφη και μάλιστα συμμετείχε και σε τηλεοπτικό σόου.
Ωστόσο γνώριζα ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Θα μπορούσε η Παλιοσπύρου, επίσης μετά από κάποια χρόνια να ανακτήσει την εμφάνιση της και να πορευτεί; Ποτέ δεν μου το είπε κανείς στα ΜΜΕ. Ακόμα και όταν φιλοξενούσαν τους γιατρούς τους δεν το ρωτούσαν.

Την απάντηση την πήραμε χθες στην αίθουσα των Δικαστηρίων. Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, της απηύθυνε την εξής ερώτηση: Οι γιατροί σας έχουν πει ότι η εμφάνιση σας θα μπορέσει να αποκατασταθεί;

Απάντηση: "Η τοποθέτηση των γιατρών είναι ότι έγινε δεν μπορεί να ξεγίνει. Η βλάβη είναι μόνιμη. Η αναπηρία είναι μόνιμη θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Δεν υπάρχει τρόπος να επανέλθει η φυσιογνωμία μου όπως τη ήξερα. Ούτε το δέρμα μου να είναι ξανά όπως πριν…".

Aυτός είναι και ο θλιβερός επίλογος αυτής της εξωφρενικής και απάνθρωπης ιστορίας. Μια μανιακή (όπως θα αποδειχθεί...) που σε 2-3 χρόνια θα κυκλοφορεί ελεύθερη, γιατί ήδη έχει εκτίσει μαζί με τις εργασίες που κάνει στη φυλακή σχεδόν 3 χρόνια ποινής, κατέστρεψε τη ζωή μιας εντελώς άγνωστης σε αυτήν γυναίκας. Ο παραλογισμός στο απόλυτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti