Με τρεις σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας (ΝΟΛ) από τον 40ό Διασυλλογικό Αγώνα που διοργάνωσε ο ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος» στη μνήμη του «Γεωργίου Α. Καρέλια», το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2026. Οι νεαροί Λάκωνες ιστιοπλόοι πιστοποίησαν την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που συντελείται στις υποδομές του ομίλου.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παναγιώτης Κουρής κατέκτησε την 3η θέση στα Αγόρια στην Κατηγορία OPTIMIST, όπου δυναμική παρουσία είχαν επίσης οι Πέτρος-Παύλος Βεργυρής, Κωνσταντίνος Μαρκάκος και Θεόδωρος Ταμβακολόγος.
Παράλληλα, στην Κατηγορία ILCA 4, ο ΝΟΛ πανηγύρισε δύο ασημένια μετάλλια, με τον Χάρη Μπουτεράκο να καταλαμβάνει τη 2η θέση στα Αγόρια και τη Λυδία Κουρή τη 2η θέση στα Κορίτσια.
Η διοίκηση του ΝΟ Λακωνίας εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και το αθλητικό τους ήθος, καθώς και στον προπονητή Στέφανο Μουγάκο για την τεχνική καθοδήγηση της αποστολής. Παράλληλα, ο Όμιλος ευχαρίστησε θερμά τον ΝΑΣΚ «Αίολος» για την άψογη φιλοξενία, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.




