Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις σχολές Βυζαντινής Μουσικής & Αγιογραφίας

Της Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης

Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2021 08:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις σχολές Βυζαντινής Μουσικής & Αγιογραφίας

Στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης θα λειτουργήσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, αναγνωρισμένη από το κράτος, η οποία μπορεί και παρέχει πτυχία και διπλώματα βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής, αναγνωρισμένα από το υπουργείο Πολιτισμού. 

Στο πλαίσιο αυτό για την εκπαιδευτική χρονιά 2021-22 θα λειτουργήσουν τα τμήματα:
-βυζαντινής μουσικής όλων των επιπέδων
- πρακτικής εκμάθηση ύμνων – τροπαρίων
-νέο τμήμα παραδοσιακής χορωδίας. 

Οι εγγραφές, παλαιών και νέων σπουδαστών, για το νέο ακαδημαϊκό έτος θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, κατά τις ώρες 6:00 ως 8:00 μμ,  στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Σπάρτη επί της οδού Λυσάνδρου 3 έναντι του Επισκοπείου. Για το παράρτημα Μολάων εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 6:00 ως 8:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Γεννήσεως του Χριστού.

Επίσης η Σχολή Αγιογραφίας «Φώτης Κόντογλου» της Ιεράς Μητροπόλεώς, γνωστοποιεί ότι η έναρξη των μαθημάτων για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Θα λειτουργήσουν τα τμήματα φορητής εικόνας, τοιχογραφίας και παιδικό, ενώ θα πραγματοποιηθούν και επιμορφωτικά σεμινάρια. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις εγκαταστάσεις της Σχολής επί της οδού Γκορτσολόγου 46 στη Σπάρτη ή στο τηλ. 2731306765.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti