Μια βραδιά μόνο για τη Μονεμβασιά στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Λάκωνα Καθηγητή Δ. Ανδριτσάκη

Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 17:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια βραδιά μόνο για τη Μονεμβασιά στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (ΦΩΤΟ)

«Γέμισε» Λακωνία και «ευωδίασε» Μονεμβασιά το Πολεμικό Μουσείο των Αθηνών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου τού Καθηγητή Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Ανδριτσάκη για τη γενέθλια γη του.

Εκλεκτοί πανεπιστημιακοί καθηγητές οι ομιλητές της εξαιρετικής βραδιάς, αγαπημένοι συνάδελφοι του συγγραφέα, και εκατοντάδες οι συμπατριώτες μας και οι φίλοι του Δ. Ανδριτσάκη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Ένωσης των απανταχού Μονεμβασιτών» και των εκδόσεων «Αδούλωτη Μάνη», παρά το γεγονός ότι η Πέμπτη 29η Νοεμβρίου 2018 ήταν μια δύσκολη ημέρα για το λεκανοπέδιο (με κινητοποιήσεις και έντονη κακοκαιρία) και η βραδιά εργάσιμη.

Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει την απόλυτη επιτυχία με την αθρόα προσέλευση του εκλεκτού κοινού που παρακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια το σύνολο των εισηγήσεων για την «ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, την δυσάλωτη βυζαντινή πόλη», το μοναδικό αυτό «πολυ-βιβλίο», αφού πρόκειται ταυτόχρονα για οδηγό, έγχρωμο λεύκωμα και ιστορικό πόνημα.

Στο πάνελ των ομιλητών (από αριστερά) οι κκ Παναγιώτης Αλεξάκης, Καθηγητής Οικονομικών Πανεπ. Αθηνών και Πρόεδρος της Ενώσεως Μονεμβασιτών, συντονιστής της βραδιάς, η Μερόπη Σπυροπούλου, ομ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ο συγγραφέας Δημ. Ανδριτσάκης, ο Ιωάννης Βρότσος, επίσης Καθηγητής Πανεπ. Αθηνών και ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης.

Το σπουδαίο έργο του Δ. Ανδριτσάκη στάθηκε μια μοναδική αφορμή για να ζήσουμε μια τόσο σημαντική λακωνική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

Για κάθε πληροφορία που αφορά το βιβλίο απευθύνεστε στα τηλ. 27330 53670  &  6978 991863 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ. Δημακόγιαννης

[στις φωτογραφίες: μερική άποψη της μεγάλης αίθουσας του Πολεμικού Μουσείου των Αθηνών, το πάνελ των Ομιλητών, ο εκδότης Γ. Δημακόγιαννης με τον συγγραφέα Δ. Ανδριτσάκη και την οικογένειά του και το εξώφυλλο τού βιβλίου]

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti