Η Ι. Καρυστιάνη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 17:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Ι. Καρυστιάνη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Η αγαπημένη και πολυδιαβασμένη συγγραφέας, Ιωάννα Καρυστιάνη, παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Χίλιες ανάσες» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12/12 στο κατάμεστο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης.

Με τον «χειμαρρώδη», γοητευτικό και μεστό λόγο της, η Ι. Καρυστιάνη  καθήλωσε το κοινό, που δεν «χόρταινε» να την ακούει. Μεταξύ άλλων, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους «να βρουν ανάσες -τις χίλιες κι άλλες τόσες αν χρειαστεί- προκειμένου να συνεχίσουν μέσα στη δύσπνοια της εποχής μας».

Η  εκδήλωση, που οργανώθηκε από  τη Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης, ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση της συγγραφέως ότι πολύ σύντομα θα επισκεφτεί ξανά τη Σπάρτη.

Η γλυκύτατη αυτή βραδιά θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά και στη μνήμη όλων όσοι παρευρέθησαν.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti