«Παρελθοντικοί» το μυθιστόρημα της Νατ. Νικοδήμου

Εκπαιδευτικός στο Γύθειο η συγγραφέας

Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2020 13:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Παρελθοντικοί» το μυθιστόρημα της Νατ. Νικοδήμου

Πλούσιο σε συμβολισμούς, δράση, ανατροπές και αποκαλύψεις το μυθιστόρημα της Ναταλίας Νικοδήμου, με τίτλο «Παρελθοντικοί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λυκόφως». Η συγγραφέας είναι εκπαιδευτικός που ζει και εργάζεται στο Γύθειο.

 Όσοι παρελθοντικοί δεν εγκατέλειψαν αγαπημένους ή μοιραίους τόπους, τώρα περιπλανώνται στον άχρονο χρόνο. Άλλοτε προσπαθούν να θυμηθούν κι άλλοτε ενεργούν παθητικά στο παρόν χωρίς σύνδεση με το πριν και το μετά. Κοινή συνισταμένη είναι ότι όλοι αγαπούν τη Γη και κατανοούν τον βασικό σκοπό: η Γη να παραμείνει όπως έχει.

Πολύ μεγάλη σημασία για τους τελευταίους Γήινους έχει το κάλεσμα σε μια γυναίκα, με τον μονόφθαλμο γάτο της, να επιστρέψει μετά από αιώνες στο αγρόκτημά της.

Διαφορετικοί τόποι, χρόνοι και κοινωνίες συμπορεύονται σ’ ένα διατλαντικό και υπαρξιακό ταξίδι, ακολουθώντας τα δυναμικά ρεύματα της απώλειας και της νοσταλγίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti