«Φιλοκτήτης»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τζ. Κονίδη

Τρίτη, 22 Ιούνιος 2021 11:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Φιλοκτήτης»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τζ. Κονίδη

Το νέο βιβλίο της καθηγήτριας Τζένης Κονίδη, με τίτλο «Φιλοκτήτης», θα παρουσιαστεί το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου στις 7:30 μμ.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η εκδότρια κ. Χρυσάνθη Δεληγγιάνη, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κκ Αιμιλία Ρηγάκου, χημικός και υπεύθυνη του cluster Sparta του ICC Women Hellas και η Μαρία Καράμπελα, πληροφορικός και συγγραφέας γαστρονομίας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Στράτης Αϊβαλιώτης. Στο τραγούδι θα είναι η Ελένη Τσιρακίδου με τη συνοδεία της μουσικού Αγγελικής Ξενάκη.

Τέλος οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές της Δ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti