Σε ζεστό κλίμα η παρουσίαση των «Αποφθεγμάτων» του Στράτου Γεωργούλη

Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2024 16:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε ζεστό κλίμα η παρουσίαση των «Αποφθεγμάτων» του Στράτου Γεωργούλη

Σε ζεστό και φιλικό κλίμα έγινε η παρουσίαση τής ποιητικής συλλογής τού Στράτου Γεωργούλη με τίτλο «Αποφθέγματα» από της εκδόσεις «Διάνοια».

Για το έργο μίλησαν ο Νικόλαος Ι. Κουφός, συγγραφέας και πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας και η Ρούλα Σαμαϊλίδου - Βακού, συγγραφέας /λογοτέχνης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Κεραμιδάς, σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και συγγραφέας.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ο Γ. Κεραμιδάς δεν έκρυβε την χαρά του. «Εύχομαι ολόψυχα στον αγαπητό Στράτο, η ποιητική του συλλογή να είναι καλοτάξιδη και οι στίχοι του να αγγίξουν όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, γιατί το χρειαζόμαστε», είπε. Ενώ δήλωνε σίγουρος ότι «η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας προχωρά δυναμικά».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Στράτος Γεωργούλης γεννήθηκε το 1957 στον Βλαχιώτη Λακωνίας. Από το 1977 έως το 2005 υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έκτοτε διαμένει και εργάζεται στον τόπο καταγωγής του απασχολούμενος με τη γεωργία. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti