
Με τον συγγραφέα Βαγγέλη Μπέκα κάνει ποδαρικό για το 2025, η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας Γερακίου.
Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερονθρών και τις εκδόσεις «Ψυχογιός», διοργανώνουν συνάντηση-συζήτηση με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Γένεσις».
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει βιβλία, το Σάββατο (1/2), στον χώρο της βιβλιοθήκης του πολιτιστικού συλλόγου. Η εκδήλωση έχει ώρα έναρξης τις 7:00 μμ.
Το αστυνομικό μυθιστόρημα του Βαγγέλη Μπέκα «Γένεσις», πρωτοτυπεί. Εκτός από τους βασικούς ήρωες -αστυνομικούς, γιατρούς, δικαστές και επιχειρηματίες-, έχει κι έναν ήρωα-αφηγητή, δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης.
Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε λίγα κατατοπιστικά λόγια: «Θα μπορούσε να ήταν απλώς ένα λοξό love story με φόνους, όμως ο οραματιστής αστυνόμος Αντύπας θα σπεύσει να επέμβει με τις τεχνικά εξελιγμένες μεθόδους του».
Πάντως, ο Βαγγέλης Μπέκας σημειώνει πως δεν είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, αλλά «μεταμοντέρνο ταξίδι αναψυχής».