Δύο άτομα βρίσκονταν πίσω από κλοπές που σημειώθηκαν την Πέμπτη (10/3) στην περιοχή της Παλαιαπαναγιάς Δ. Σπάρτης. Οι δύο άνδρες Ρομά, ηλικίας 17 κι 27 ετών, κάτοικοι Αμυκλών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Λακωνίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λακωνίας.
Λίγο πριν πέσουν στα χέρια των Αρχών, οι δύο φερόμενοι ως δράστες είχαν εισβάλει σε αποθήκη στην Παλαιοπαναγιά, απ’ όπου αφαίρεσαν καλώδια και διάφορα χάλκινα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την ίδια ημέρα (Πέμπτη 10/3), οι δύο άνδρες είχαν διαπράξει ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην ίδια περιοχή της Φάριδος, όπου αφαίρεσαν μπαταρίες αυτοκινήτου και διάφορα αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 37χρονη μητέρα του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
φωτο: ΕΛΑΣ
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών




