Πέρασε στην αιωνιότητα ο Μανιάτης Αντιστράτηγος Ευστάθιος Στρατάκος

Στην Αρεόπολη η κηδεία

Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2023 16:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέρασε στην αιωνιότητα ο Μανιάτης Αντιστράτηγος Ευστάθιος Στρατάκος

Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο Μανιάτης Αντιστράτηγος ε.α. κι επίτιμος διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού, Ευστάθιος Στρατάκος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 1:00 μμ στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Αρεόπολη Αν. Μάνης, ιδιαίτερη πατρίδα του αείμνηστου ανώτατου αξιωματικού.

Στη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Όπλο των Τεθωρακισμένων του Στρατού Ξηράς, ο Ευστάθιος Στρατάκος υπηρέτησε με άκρατο επαγγελματισμό, πίστη κι αφοσίωση τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ενώ όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, βοήθησε πολύ μεγάλο αριθμό αξιωματικών και υπαξιωματικών. Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και πένθος, ενώ αρκετά ήταν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ό,τι κι αν λεχθεί θα είναι λίγο για τον άντρα που ενσάρκωνε τα ιδεώδη και τις αρετές που θα έπρεπε να έχει ο Έλληνας αξιωματικός. Αιωνία η μνήμη του και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε το σωματείο «Όμοιοι της Μάνης», του οποίου ο εκλιπών αποτελούσε μέλος.

Ο «Λακωνικός Τύπος» συλλυπείται θερμά τους οικείους του Ευσταθίου Στρατάκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti