Εριξε το «ραβασάκι» από Σπάρτη για τη… Μελόνι

Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2023 09:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εριξε το «ραβασάκι» από Σπάρτη για τη… Μελόνι

Παράδοξα κι ευτράπελα εκτυλίσσονται παραδοσιακά και… στατιστικά στις εκλογές στη χώρα μας, καθώς εκτός από αποτελέσματα οι κάλπες «γεννούν» συχνά και πρωτότυπες επινοήσεις, που αρκετές φορές αφήνουν άναυδα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Ένα από αυτά τα «πικάντικα» και σουρεαλιστικά καταγράφηκε σε εκλογικό τμήμα της Σπάρτης, όπου ψηφοφόρος αντί για σταυρούς σκαρφίστηκε να γράψει στο πίσω μέρος ψηφοδελτίου, σπαρταριστά γλυκόλογα για… την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Στο μήνυμά του -με αρκετά ορθογραφικά λάθη ομολογουμένως- ανέφερε συγκεκριμένα: «Τζόρτζια Μελόνι, μία όμορφη βασίλισσα, ένα χρυσό αστέρι, η βασίλισσα της Ευρώπης, η πιο όμορφη, αληθινή, θεά. Ένας άγγελος…», έγραψε ο ανώνυμος πολίτης, χωρίς να είναι ευδιάκριτο εάν κυριολεκτεί ή οι πομπώδεις φράσεις έχουν ειρωνικό ύφος. Πάντως, εάν εκφράστηκε με τη γλώσσα της αλήθειας, ούτε στον… ύπνο του να την έβλεπε τη Τζόρτζια, επιλέγοντας να εξωτερικεύσει και να μοιραστεί τα συναισθήματά του. Οι απόψεις και τα συμπεράσματα ανήκουν στο κοινό.

Λέτε, πάραυτα, να πληροφορηθεί το τρυφερό σημείωμα η πρώτη πολίτης της γείτονος και να θελήσει να ευχαριστήσει τον Λάκωνα «θαυμαστή» της;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti