Στον Μυστρά το τριήμερο ο μοναδικός Γ. Μητσικώστας

Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2024 14:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Μυστρά το τριήμερο ο μοναδικός Γ. Μητσικώστας

Ο Μυστράς έχει εξελιχθεί σε «in» προορισμό τα τελευταία χρόνια, όπως έχει επισημάνει σε κατά καιρούς δημοσιεύματα ο «ΛΤ». Εκδρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιλέγουν τον τόπο για να γνωρίσουν τη μοναδική φυσιογνωμία και την ξακουστή ιστορία με προμετωπίδα την υποβλητική βυζαντινή καστροπολιτεία, ενώ άλλοι καταφτάνουν για μερικές ημέρες αναψυχής στο σαγηνευτικό φυσικό περιβάλλον στις υπώρειες του Ταϋγέτου. Μεταξύ τους συχνά-πυκνά επισκέπτονται την ιστορική έδρα του Δ. Σπάρτης και επώνυμοι, από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού, του καλλιτεχνικού χώρου και του θεάματος γενικότερα.

Ένας από τους σελέμπριτις της εγχώριας σόου μπιζ που «ψήφισε» Μυστρά το τριήμερο της Εθνικής Επετείου, ήταν και ο δημοφιλής κωμικός, Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος παρουσιάζει εδώ και δεκαετίες σατιρικές εκπομπές με σαρωτική επιτυχία. Ο ακαταμάχητος ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν ευδιάθετος και προσηνής, συνομιλώντας με όλους όσοι τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία του στην περιοχή. Στο περιθώριο της φετινής εκπομπής του «Mitsi VAR» που έχει εξαιρετική απήχηση στο κοινό, ο Γ. Μητσικώστας βρήκε λίγο χρόνο για απόδραση από την καθημερινότητα και ταξίδεψε στη Λακωνία. Δεν έγινε γνωστό εάν διέμεινε στον Μυστρά ή εξερεύνησε και άλλες «γωνιές» του νομού.

Το σχετικό στιγμιότυπο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Θανάσης Μπουρλόκας από το εστιατόριο «Ο Έλληνας» στο κέντρο του χωριού.

Το ανυπέρβλητο brand name του Μυστρά έχει την τάση και τη δυναμική να αυξάνει και να πολλαπλασιάζει την τουριστική απόδοση, προσελκύοντας κοινό που υπάγεται σε διάφορες μορφές τουρισμού. Πολύτιμη συμβολή στη σταθερή παρουσία του Μυστρά στις κορυφαίες θέσεις των ελληνικών προορισμών, εκτός αναμφισβήτητα των θρυλικών μνημείων, έχει και η οικοδόμηση πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων τα τελευταία χρόνια.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti