«Ψήφο» στην Παπαγεωργίου από τον Βαλιώτη

«Θα είναι άσχημο να φύγει η διοικήτρια…»

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 10:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ψήφο» στην Παπαγεωργίου από τον Βαλιώτη

Το ταραχώδες και πολυσυζητημένο ζήτημα ελλείψεων στο Νοσοκομείο Σπάρτης, μονοπώλησε την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης. Η διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας, Εύη Παπαγεωργίου, παρέστη και προέβη σε ενδελεχή ενημέρωση για τον οργανισμό του νοσοκομείου και τις δυσκολίες που καλείται να διαχειριστεί. Το σώμα κατέληξε σε κοινό τόπο υπέρ της δρομολόγησης όλων των ενεργειών για άμεση στελέχωση του μεγαλύτερου υγειονομικού φορέα της Λακωνίας.

Στη διάρκεια των πρωτολογιών, μετά την τοποθέτηση Παπαγεωργίου, ο Βαγγέλης Βαλιώτης προέβη σε μια τοποθέτηση που -η αλήθεια είναι- ξάφνιασε αρκετούς. Τάχθηκε ανοικτά υπέρ της παραμονής της επικεφαλής του ΓΝ Λακωνίας, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο «τιμόνι» του φορέα. Είπε χαρακτηριστικά: «Η διοικήτρια μας έκανε μια πλήρη ενημέρωση. Θέλω να πω ότι με την κ. Παπαγεωργίου συνεργαστήκαμε από το 2015, όταν ήμουν δήμαρχος και μέχρι τώρα η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή, για τη στενή παρακολούθηση των ζητημάτων του νοσοκομείου». Τόνισε δε: «Θα είναι άσχημο, γιατί γίνονται κρίσεις και στα συμβούλια και τις διοικήσεις των νοσοκομείων, να φύγει η διοικήτρια αυτή την εποχή. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μία πίεση και βούληση ώστε να παραμείνει, γιατί γνωρίζει τα ζητήματα του νοσοκομείου πάρα πολύ καλύτερα απ’ όλους εμάς. Κι έχει δουλέψει». Προέταξε ακόμα ως σημαντικό, «ότι το νοσοκομείο περνάει σε μία άλλη περίοδο με τη νέα μονάδα κι έτσι η εμπειρία και οι γνώσεις της είναι σημαντικά στο να λειτουργήσουμε το νοσοκομείο».

Σαφής και σε ακριβοδίκαιο τόνο, χωρίς δογματισμούς και παρωπίδες, ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης, έδειξε ότι προκρίνει την αξιολόγηση βάσει αντικειμενικών και ουσιαστικών κριτηρίων. Και ότι δεν είναι κακό, όταν κανείς κατανοεί κι αναγνωρίζει τη συμβολή, να αποδίδονται «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti