Ανήλικος ο «μπουκαδόρος» σε σπίτι στη Σπάρτη

Κλοπή κοσμημάτων και υψηλού χρηματικού ποσού

Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2025 12:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανήλικος ο «μπουκαδόρος» σε σπίτι στη Σπάρτη

Στην άμεση εξιχνίαση υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής στην οικία μιας γυναίκας στη Σπάρτη, έφτασε η Αστυνομία Σπάρτης, ταυτοποιώντας τον ανήλικο -όπως αποδείχθηκε- «εισβολέα».

Μετά από στοχευμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, διαπιστώθηκε ότι δράστης είναι ένας 17χρονος ημεδαπός Ρομά. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «ΛΤ», τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (19/12), ο εν λόγω φέρεται να παραβίασε το παράθυρο της κατοικίας μιας 66χρονης, ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους και κατάφερε να εντοπίσει την πολύτιμη λεία του, τρεπόμενος σε φυγή μαζί με αυτή. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η παθούσα, από το σπίτι εκλάπησαν κοσμήματα άγνωστης αξίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, όμως η υπόθεση δεν περιορίστηκε μόνο στον συγκεκριμένο. Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (ΟΠΔΙ) Λακωνίας συνελήφθη και η 50χρονη μητέρα του νεαρού, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα