«Κλακέτα» για ερωτικό δράμα στο Γύθειο

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 11:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κλακέτα» για ερωτικό δράμα στο Γύθειο

Το Γύθειο επέλεξαν οι συντελεστές νέας κινηματογραφικής παραγωγής από τη Γερμανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (20/1), τα μέλη του συνεργείου έλαβαν θέσεις επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου με σκοπό τη λήψη πλάνων, που θα χρησιμοποιηθούν για τη σύνθεση του φιλμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ταινία κατηγορίας ερωτικού δράματος, η οποία αναμένεται να προβληθεί στη χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία διετία η Λακωνία βρίσκεται στο επίκεντρο σινε-πρότζεκτ, καθώς εκτός από την ταινία «Το όνειρο της Μελίνας» (Melina’s Dream), γυρίσματα τα οποίας διεξήχθησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού στη Σπάρτη και περιοχές γύρω από την πόλη, τον Νοέμβριο του 2022 αναπτύχθηκε στη Μάνη η παραγωγή για την κινηματογραφική  μεταφορά της εμβληματικής «Φόνισσας» του Παπαδιαμάντη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti